Online marketing

Wij combineren onze ervaring op het gebied van marketing, sales, productmanagement en sociale media. Wij structureren uw online activiteiten en zorgen voor optimaal bereik en maximaal rendement. We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied, o.a. door onze rol als lid van de kerngroep van SMC073.

Buro Zizo ziet sociale media als ideaal middel om content te publiceren en te delen met je doelgroep. Content-marketing is het nieuwe woord voor marketing voor B2C en B2B; en is dé manier om als organisatie of merk herkend te worden als deskundige op een bepaald gebied. Roepen dat je de beste bent in je branche is niet chic. Je laat het zien door je expertise en opinie te delen met je publiek. En dat is leuk! Met wedstrijden, games en apps kun je je doelgroep bereiken en ‘engagen’. Het is tenslotte nóg beter wanneer iemand anders jouw merk of organisatie goed vindt en dat doorvertelt.

Ook maakt Buro Zizo voor jou de website die je nodig hebt om je bedrijf online vindbaar maakt. Wij maken voor jou de opzet en jij kunt het in het supereenvoudige drag & drop CMS systeem, alles zelf bijhouden. Kijk hier maak eens bij Buro Zizo websites.

Social Media voor Franchise Organisaties

Wat is een goede social media aanpak wanneer je onderdeel bent van een franchise organisatie? Wat doet het hoofdkantoor en hoe activeer je de diverse vestigingen? Die vraag werd in januari 2015 aan ons gesteld door de afslankorganisatie Ladyline met meerdere vestigingen in het land. Samen met Nicoline Maes van Nicoline Maes New Media ontwikkelden wij een modulair training- en strategisch programma. Lees hier meer over wat voor jou kunnen betekenen!