Reviva Groep

Marketingmanagement voor de gehele organisatie. Complete bewaking van de huisstijl, bepalen van de advertentie-strategie, organisatie-events en alle andere voorkomende activiteiten.

Reviva Groep levert als e-commerce-solutionsexpert een fullservice concept van shop to drop, conversie, klantbeleving en fraudepreventie.
De diensten van Reviva Groep zijn onder andere fulfilment services, logistieke handling, projectmanagement en IT-ontwikkeling. Die diensten brengen de klant die stap verder die hij wil. De processen zijn ingericht op basis van een hoge mate van automatisering. De ondersteuning is in handen van een kwalitatief hoogwaardig en flexibel IT-development- en projectmanagementteam.

Reviva Groep biedt system-integrated oplossingen en heeft iedere dag weer als doel om de klant het beste en meest innovatieve product te leveren. Reviva realiseert met zijn dienstverlening een continue verbetering van conversie, optimale klantbeleving en daarmee significante kostenbesparingen voor zijn klanten.

Wat zeg Reviva Groep over Buro Zizo:

Als Reviva Groep willen wij alle middelen inzetten die nodig zijn om onze relaties te bereiken. Nathaly is heel bevlogen in haar vak en heeft veel kijk op talrijke zaken binnen marketing & communicatie. Zij heeft een grondige en klantgerichte aanpak laten zien vanaf de start. Reële verbeteringsvoorstellen van onze uitingen welke aansluiten bij de gewenste uitstraling van Reviva Groep.

Ik kan dan ook BuroZizo van harte aanbevelen!

Ab Seghrouchni, Manager Sales Reviva Groep