Alcatel onetouch

Het beheer van alle PR- en marketingcommunicatie-activiteiten. Bijvoorbeeld het complete PR-beheer, het organiseren van stands tijdens beurzen en het bijhouden van de sociale media.

Sinds 2010 maakt Buro Zizo deel uit van het team dat de PR, marketing- & salesactiviteiten voor ALCATEL ONE TOUCH in Nederland realiseert.

ALCATEL ONE TOUCH maakt deel uit van TCL Communication, een internationaal multicultureel bedrijf dat wereldwijd actief is. TCL Communication ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt een groeiend aantal mobiele en internetgerelateerde apparaten. Ze zijn een van de snelst groeiende fabrikanten van mobiele telefoons ter wereld en behoren tot de top 10. TCL Communication maakt toegang tot mobiele technologie eenvoudig door producten te ontwerpen die toegespitst zijn op de individuele leefstijl van de gebruikers, zodat zij meer met die technologie kunnen doen.

TCL Communication is een openbaar bedrijf genoteerd aan de Hong Kong Stock Exchange (2618.HK). Het is onderdeel van TCL Corporation, een van de grootste bedrijven voor consumentenelektronica in de wereld.