logo vla

Vanwege de enorme groei van Van Leijen Overheidsrecht mag Buro Zizo diverse marketingactiviteiten op zich nemen. Begonnen is om de positionering van Van Leijen Overheidsrecht verder aan te scherpen. Vervolgens zijn de  marketingmix en bijbehorende marketingkalender bepaald en geleverd. Lekker praktisch!

Van Leijen Overheidsrecht gelooft dat mensen heel goed met wat hulp zelf hun problemen kunnen oplossen op het gebied van illegaal grondgebruik en verjaring. Geen uitgebreide, dure en langdurige uitbesteding van problemen op basis van uurtje factuurtje. De klant gaat het zelf oplossen met ingekaderde en praktische hulp om een vooraf afgesproken doel te behalen.

Daarom geeft Van Leijen Overheidsrecht de beste adviezen en cursussen qua inhoud, vorm en prijs met behulp van relevante middelen.

De diensten Van Leijen Overheidsrecht bestaan uit:

- Van Leijen Overheidsrecht
- Van Leijen Academie
- Van Leijen Online Advies

Wat Van Leijen Overheidsrecht zegt over Buro Zizo

Nathaly is een echte vakvrouw: gedreven, professioneel en goed in haar vak. Waar ik nog wel eens hoog in de wolken wil gaan zitten, trekt Nathaly me weer terug op aarde. En ze is duidelijk in wat ze wel en niet kan bieden en waar ik mee aan de slag moet qua marketing.

Nathaly is pro-actief en heeft bij mij een enorm gezag opgebouwd.

Liesbeth van Leijen, Van Leijen Overheidsrecht