Wat is een goede social media aanpak wanneer je onderdeel bent van een franchise organisatie? Wat doet het hoofdkantoor en hoe activeer je de diverse vestigingen? Die vraag werd in januari 2015 aan ons gesteld door de afslankorganisatie Ladyline met meerdere vestigingen in het land. Samen met Nicoline Maes van Nicoline Maes New Media ontwikkelden wij een modulair training- en strategisch programma.

Het Social Media voor Franchise Organisaties traject omvat:

- In zes sessies van een halve dag (periode van een half jaar) trainden we de franchise organisatie en ontwikkelden we een social media strategie voor Ladyline.

- Samenstellen van een social media team, zij worden ons aanspreekpunt en blijven de drijvende kracht achter alle social media uitingen.

- 3 Strategische sessies, waarin de online positionering, doelgroepenanalyse en concurrentie analyse aan bod komen.

- Social media Trainingen voor de hele franchise organisatie – modulair pakket samen te stellen uit volledig trainingsaanbod. Voorstel: Facebook voor bedrijven deel I en II.

- Facebook advertising. Basis Twitter, Pinterest en of Instagram. LinkedIn profiel en LinkedIn bedrijfspagina. Exacte programma wordt in overleg en naar doelgroep en doelen samengesteld.

- We trainen in groepen van maximaal 10 personen en op twee niveau’s: beginners en gevorderden.

- Begeleiding bij het opzetten van een bedrijfsblog. Trainen van de franchisers die hieraan gaan meewerken.

- Opzetten transparante systemen om materiaal te delen: we gebruiken hiervoor Google drive

- Social media content strategie ontwikkelen en planning opzetten

- Hulp bij opzetten kanalen en implementatie van strategie

- Online custom coaching in een besloten Facebook groep gedurende de samenwerking

- Na de strategische- en trainingsperiode mogelijkheden voor continueren van online coaching, begeleiding of uitbesteding van online marketing activiteiten.

  • [...] Wat is een goede social media aanpak wanneer je onderdeel bent van een franchise organisatie? Wat doet het hoofdkantoor en hoe activeer je de diverse vestigingen? Die vraag werd in januari 2015 aan ons gesteld door de afslankorganisatie Ladyline met meerdere vestigingen in het land. Samen met Nicoline Maes van Nicoline Maes New Media ontwikkelden wij een modulair training- en strategisch programma. Lees hier meer over wat voor jou kunnen betekenen! [...]

  • Name (Required)

  • Email (Required, but not published)

  • Url (Optional)

  • Comment (Required)

-->